Onze merken brillenglazen

Ieder oog is verschillend, daarom hebben wij bij de Haan Optiek een ruim assortiment aan brillenglazen waarmee we de perfecte pasmaat kunnen aanbieden. Hieronder vind je de top 3 merken.

Als ’s werelds grootste fabrikant van precisie-optica, combineren we technische ervaring en innovatieve ideeën tot uitzonderlijke visuele ervaringen. Wees voorbereid om verwonderd te zijn door oplossingen die zo veel meer zijn dan brillenglazen!

De beste brillenglazen voor optimaal zicht
Welke brillenglazen zijn het beste voor welke visuele beperking?

Bijziendheid, verziendheid, presbyopie – er zijn veel verschillende zichtproblemen die uw zicht kunnen beperken. In de meeste gevallen kan een goed afgestelde bril met de juiste brillenglazen u helpen om weer scherp te zien. Maar welk type brillenglazen zijn het beste voor welke visuele beperking? 

De brillenglazen zijn immers het belangrijkste deel van de bril, en het aanbod is enorm. 

Van fotografie tot optische brillenglazen, Nikon heeft een lange en trotse expertise opgebouwd in optica met hoge precisie.

Onze missie is om zowel een ongeëvenaarde kwaliteit van zicht als duurzaamheid van producten te bieden, en dat willen we bereiken door Japans vakmanschap te combineren met meer dan een eeuw aan innovaties.

Dankzij ons streven naar perfectie hebben we de scherpste brillenglazen op maat kunnen leveren, voor een uitzonderlijk gedetailleerd zicht.

Volmaakte scherpte? Consistente nauwkeurigheid? Of streven naar uitmuntendheid?
Voor Nikon is precisie altijd belangrijk: bij het werken met de meest innovatieve technologie tot het aanpassen van brillenglazen aan uw unieke eisen.

GOED ZICHT IS ESSENTIEEL VOOR EEN GOED LEVEN

 Onze ogen zijn net zo verschillend als onze vingerafdrukken. Ook onze Levensstijlen verschillen. Daarom maken wij, bij Essilor, levensverbeterende zichtoplossingen, aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Ons unieke innovatieproces, gecombineerd met hoogwaardig en deskundig vakmanschap en samen met gerenommeerde opticiens, stellen ons in staat de beste ervaring en dienstverlening te leveren die verdergaat dan alleen glazen.

INNOVATIE. DOOR U GOEDGEKEURD.

Essilor ontwikkelde LiveOptics™, een methode die het dagelijkse leven van brildragers in onderzoek integreert. De resultaten gebruiken wij om onze brillenglazen continu te blijven verbeteren. Hiermee voldoen wij aan de industrienormen én aan uw persoonlijke wensen. Omdat u altijd centraal staat in onze innovaties.

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De haan Optiek.

Onze openingstijden

Onze openingstijden

Dinsdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Zondag en maandag gesloten