Onze merken contactlenzen

Ieder oog is verschillend, daarom hebben wij bij de Haan Optiek een ruim assortiment aan contactlenzen waarmee we de perfecte pasmaat kunnen aanbieden. Hieronder vind je de top 4 merken.

Bij CooperVision weten we dat geen twee ogen hetzelfde zijn. En dat geldt ook voor twee dragers van contactlenzen. Met het breedste assortiment zachte contactlenzen*1 zijn we er trots op om je uitstekende opties te kunnen bieden voor jouw unieke behoeften.

We bieden een omvangrijke reeks dagelijkse en herbruikbare (tweewekelijkse of maandelijkse vervanging, dagelijks dragen) contactlenzen voor iedere levensstijl, ieder budget en iedere zichtcorrectiebehoefte. Of je nu een beperkt budget hebt maar niet wilt inleveren aan kwaliteit, of op zoek bent naar een hoogwaardige contactlens met de nieuwste eigenschappen: wij staan voor je klaar.

Bausch + Lomb is volledig toegewijd aan het beschermen en verbeteren van het gezichtsvermogen van miljoenen mensen over de hele wereld – vanaf de geboorte en in elke fase van het leven. Onze missie is simpel maar krachtig: jou helpen beter te zien voor een beter leven (‘See better. Live better’).

Als een van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van oogzorg in de wereld bieden we het breedste en beste assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten.

Onze hoogste prioriteit is het welzijn van onze doelgroep. Door te luisteren naar onze cliënten en patiënten, door het voortdurend aanscherpen van onze innovatieve kant, door te handelen vanuit integriteit en uitmuntendheid, streven wij ernaar het vertrouwen te verdienen van onze partners en stakeholders.

In de afgelopen 150 jaar is Bausch + Lomb uitgegroeid tot een wereldwijde voorloper op het gebied van innovatie en kwaliteit. Onze getalenteerde en gemotiveerde collega’s zijn voortdurend bezig nieuwe materialen uit te vinden, nieuwe technologieën te ontwikkelen en uiteindelijk te zorgen voor nieuwe innovaties die mensen helpen beter te zien voor een beter leven.

Johnson & Johnson Vision Care, onderdeel van Johnson & Johnson Medical zet zich in om het gezichtsvermogen in de wereld te transformeren. Wij streven naar de bewustwording van het belang van zicht en oogzorg en om de beste keuzes in visuscorrectie ter wereld te leveren. Duidelijke informatie over ons bestelling- en retourbeleid, inclusief informatie over leveringen en gegevens over ons bedrijfsbeleid. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, dan is ons customer service team hier om te helpen. Sinds de jaren tachtig is Johnson & Johnson Vision Care een voorloper in de ontwikkeling van contactlenzen. Het bracht de eerste wegwerpcontactlens op de markt, wat in de afgelopen 25 jaar een revolutie teweegbracht voor zichtcorrectie en het leven van de lensdrager.

Wij zijn van oordeel dat elke contactlens van mark’ennovy begint en eindigt bij jou, de oogzorgprofessional, van de eerste consultatie tot de perfect passende lens. Klik op de volgende links om te ontdekken welke kwaliteit, expertise en zorg er schuil gaat achter elk van onze contactlenzen. We hopen dat onze passie voor elk hoofdstuk in het lensverhaal mag overslaan op jou en je klanten!

Bij mark’ennovy vinden we niet dat de pasvorm van contactlenzen en het eindresultaat voor de klant bepaald zou moeten worden door wat oogzorgprofessionals volgens grote producenten “wel en niet kunnen hebben” op basis van beperkingen in de logistiek en de productie-efficiëntie. “We vinden dat ze voor elke klant de juiste lens moeten kunnen kiezen”

Blijf op de hoogte

Onze aanbiedingen als eerste in je e-mail ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De haan Optiek.

Onze openingstijden

Onze openingstijden

Dinsdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 16.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Zondag en maandag gesloten