Update omtrent het Coronavirus

Als klant van De Haan Optiek hebben we altijd het beste met je voor. Dat betekent dat we, gezien de huidige situatie, extra maatregelen nemen om de gezondheid van onze klanten en ons team te waarborgen. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid en het RIVM op.

Onze winkel is op dit moment geopend en zal openblijven tot nadere kennisgeving. We blijven alle ontwikkelingen op de voet volgen. Mocht de overheid, de Wereldgezondheidsorganisatie of het RIVM reden zien om aanvullende maatregelen te nemen, dan zullen we de adviezen opvolgen. We zullen je hier dan via social media en onze website over informeren.

In de winkel word je, zoals altijd, met volle aandacht geholpen. Bezoek ons niet als je klachten hebt, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. En ook bij ons geldt, houdt afstand van elkaar en betaal liefst per pin.

Het Coronavirus leidt tot unieke omstandigheden. We denken daarom graag met je mee hoe we je het best van dienst kunnen blijven. Zo kunnen we op aanvraag bijvoorbeeld lenzen bij je thuis laten bezorgen.

We bedanken je voor je begrip en hopen dat iedereen oog houdt voor elkaars gezondheid. Bij vragen? Neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Team De Haan Optiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *